Artykuły na: Klubowicze
Ten artykuł jest również dostępny w:

Jak usunąć konto klubowicza?

Spis treści:



Jeżeli konto klubowicza zostało utworzone przez pomyłkę lub nie jest już potrzebne, możesz usunąć je na dwa sposoby!


UWAGA! Pamiętaj, że usunięcie konta jest operacją nieodwracalną!



Jak usunąć konto klubowicza?


Usuwanie z poziomu szybkiego menu


  • Wyszukaj klubowicza za pomocą lupki,
  • Kliknij trzy kropki przy wybranym klubowiczu,
  • Wybierz opcję Całkowicie usuń konto,
  • Potwierdź usunięcie!




Usuwanie z poziomu edycji klubowicza


  • Otwórz edycję klubowicza,
  • Kliknij trzy kropki w prawym, górnym rogu,
  • Kliknij Całkowicie usuń konto i potwierdź swoją decyzję!



Co dzieje się po usunięciu konta?


Po całkowitym usunięciu konta:


  1. Klubowicz straci dostęp do aplikacji i zniknie z list klubowiczów,
  2. Wszystkie przyszłe rezerwacje oraz automatyczne zapisy zostaną anulowane,
  3. Aktywne karnety zostaną zakończone,
  4. Dodatkowe karnety i konta rodzinne zostaną usunięte razem z kontem głownym,
  5. Zapisane karty płatnicze oraz płatności cykliczne zostaną usunięte,
  6. Karty klubowicza oraz linki do płatności przestaną działać,
  7. Adres e-mail zostanie zwolniony i będzie mógł zostać wykorzystany do utworzenia nowego konta.


Usunięcie konta nie usuwa historii klubowicza!


W systemie pozostają:


  • historia transakcji,
  • historia obecności



Warto sprawdzić też:


Edycja klubowicza
Typy kont klubowiczów
Logi użytkownika

Aktualizowane na: 06/08/2026